Traduceri Legalizate si Apostile

Traduceri autorizate si legalizate in domeniul tehnic, economic, juridic, medical, financiar, stare civila, diplome, acte auto, acte notariale, etc. ******************************************** Traducciones juradas, legalizadas o apostilladas en el ámbito técnico, comercial, económico, legal, médico, financiero, certificados del Registro Civil, títulos universitarios, diplomas, documentos del coche,documentos notariales, etc.

Read More

Traduceri Autorizate sau Simple

Traducem orice fel de act sau text din limba spaniolă în limba română sau din limba română în limba spaniolă, indiferent de domeniu sau grad de dificultate. ******************************************** Hacemos traducciones juradas en rumano o del rumano al español o ingles para cualquier tipo de documento o texto.

Read More

Servicii de Interpretariat

Asiguram servicii de interpretariat in cadrul unor intalniri business, simpozion, o conferinta internationala sau o intalnire de afaceri. ******************************************** Ofrecemos servicios de interpretación jurada para eventos oficiales(conferencias, reuniones, negociaciones)

Read More

Avand o pregatire universitara si postuniversitara in domeniul stiintelor juridice, economice si filologice, Diana Patrascu este avocata inscrisa in Colegiul de Avocati din Madrid, si traducatoare autorizata de catre “Ministerio de Asuntos Exteriores y Cooperación” din Spania si de catre Ministerul Justiei din Romania, oferind astfel, atat servicii de asistenta jurídica, cat si servicii de traducere pentru orice tip de document. La solicitarea dumneavoastra traducerile pot fi legalizate si Apostilate / Supralegalizate.

Oferim de asemenea si asistenta in vederea omologarii / recunoașterii diplomelor sau calificărilor profesionale obtinute. Ne putem ocupa de transcrierea actelor de stare civilă emise de autoritatile straine.

“Preturi foarte avantajoase” 

Va multumim pentru interesul aratat.
Diana Patrascu
Avocata inscrisa in Colegiu de Avocaţi din Madrid

Traducător / Interpret autorizat de Ministerul Justiţiei din România

Traducător / Interpret autorizat de Ministerul Afacerilor Externe din Spania

  • Romania (+40) 724.503.557
  • España    (+34) 652.318.739